AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini çamura batmış görmek

Kahve falında birini çamura batmış görmek

Kahve falında birini çamura batmış görmek patron koltuğunda oturacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında birini çamura batmış gördüyseniz:

  • Hukuki, anlaşmalar bazında ya da maddi konularda yapacağınız çalışmalarda iç sesinize kulak vermenizde fayda var.

Kahve falında çamura battığını görmek hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamur battığını görmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine alamet eder.

Kahve falında birini çamura batmış görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında çamura batan araba görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında çamura batmış birini görmek para sahibi olacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında çamura batmadan yürümek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın çamura battığını görmek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, ister istemez başının belaya gireceğine inanılır.

Kahve falında başkasının çamura battığını görmek kötü gidişe dur denileceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir