AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamura batmış araba görmek

Kahve falında çamura batmış araba görmek

Kahve falında çamura batmış araba görmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine yorulur.

Kahve falında çamura batmış araba gördüyseniz:

  • Ustalıkla idare etmeniz gereken bir fırsatla karşılaşacaksınız.

Kahve falında çamura batmış araba görmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında çamura batan araba görmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamura battığını görmek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına işarettir.

Kahve falında başkasının çamura battığını görmek büyük işlere imza atacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamura batmadan yürümek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin çamura battığını görmek bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamura batan birini kurtarmak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamura batan birini görmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir