AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur battığını görmek

Kahve falında çamur battığını görmek

Kahve falında çamur battığını görmek hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamur battığını gördüyseniz:

  • Tartışmaların ortasında kalırsanız, sessizliğinizi korumaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında çamura batmadan yürümek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında ayaklarının çamura battığını görmek kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağının çamura battığını görmek içine fesat düşeceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının çamura battığını görmek toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamura batmış araba görmek tövbelerinin karşılık bulacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına delalet eder.

Kahve falında çamura batmış birini görmek Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine işaret eder.

Kahve falında çamura batan birini kurtarmak elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında birini çamura batmış görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir