AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin çamura battığını görmek

Kahve falında birinin çamura battığını görmek

Kahve falında birinin çamura battığını görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, mutluluğunun artacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin çamura battığını gördüyseniz:

  • Belli konularda herkesin sizin gibi düşünmesini veya sizin görüşlerinizi anlamasını sağlamak için ısrarcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında çamura batmış adam görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamura batmadan yürümek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamura batan birini kurtarmak yaşanan maddi problemlerin artacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında ayağının çamura battığını görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine tabir olunur.

Kahve falında çamura batmış birini görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, borçlanıp, hasta olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin çamura battığını görmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının çamura battığını görmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında çamura battığını görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir