AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur sıçradığını görmek

Kahve falında çamur sıçradığını görmek

Kahve falında çamur sıçradığını görmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, hatalı yollara gireceğine, mutlu olacağınıza, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına delalettir.

Kahve falında çamur sıçradığını gördüyseniz:

  • Daha sonra, karşınızdaki insanın sevgisini kazanınca, onu kontrol etme isteğinizi dizginleyin.

Kahve falında çamur sıçramak hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına yorulur.

Kahve falında üstüne çamur sıçramak korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamur sıçradığını görmek faturalarını ödeyemez olacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yukarı sıçramak işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su sıçramak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına delalettir.

Kahve falında korkudan sıçramak korkularının üzerine gideceğine, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzüne sıçramak iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında idrarın üzerine sıçradığını görmek bereketin ve verimin çoğalacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir