AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur sıçramak

Kahve falında çamur sıçramak

Kahve falında çamur sıçramak işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında çamur sıçramak gördüyseniz:

  • Toplum içindeki saygınlığınızda önemli bir artış olabilir.

Kahve falında çamur sıçradığını görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında çamur sıçramak kendisine şifa olacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine işarettir.

Kahve falında üstüne çamur sıçramak sevdikleri ile kavuşacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine tabir olunur.

Kahve falında idrarın üzerine sıçradığını görmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne kan sıçramak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, her şeyin sarpa saracağına alamet etmektedir.

Kahve falında üstüne idrar sıçramak deyim yerindeyse paranın pul olacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına yorulur.

Kahve falında üzerine idrar sıçramak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, kızına daima sahip çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yükseklere sıçramak hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir