AnaSayfa / Genel / Kahve falında su sıçramak

Kahve falında su sıçramak

Kahve falında su sıçramak kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, kendisini eve kapatacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine tabir olunur.

Kahve falında su sıçramak gördüyseniz:

  • Belli konulardaki hassasiyetinizi belirtmeniz veya bazı konularda biraz sabırlı olmanız problemlerin devlet meselesi haline gelmesini engelleyebilir.

Kahve falında üzerine su sıçradığını görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, işindeki verimliliğinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında üzerine su sıçramak atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında su sıçramak zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamur sıçradığını görmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine inanılır.

Kahve falında yükseklere sıçramak kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında uyurken sıçramak işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, en yukarılara çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzerine idrar sıçradığını görmek istenmeyen olaylar yaşanacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek yere sıçramak bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir