AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkudan sıçramak

Kahve falında korkudan sıçramak

Kahve falında korkudan sıçramak külfetinin ve yükünün artacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına inanılır.

Kahve falında korkudan sıçramak gördüyseniz:

  • Yanlış bir izlenim kendinizi aldatılmış hissetmenize neden olabilir.

Kahve falında korkudan sıçramak hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında su sıçramak bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, malını ve canını riske edeceğine inanılır.

Kahve falında yüzüne kan sıçramak içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında üzerine su sıçramak yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, zamandan da kar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üstüne idrar sıçramak gözyaşına boğulacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına işaret eder.

Kahve falında idrar sıçramak kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında üstüne çamur sıçramak uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerine su sıçradığını görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir