AnaSayfa / Genel / Kahve falında su kuyusu düşmek

Kahve falında su kuyusu düşmek

Kahve falında su kuyusu düşmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su kuyusu düşmek gördüyseniz:

  • Yine eşinizin entellektüel eğilimleri ile birlikte çok daha iyi zaman geçirmenizi sağlanabilir.

Kahve falında su dolu kuyuya düşmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında su kuyusu düşmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına delalettir.

Kahve falında içi su dolu kuyuya düşmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su kuyusuna düşmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına alamet eder.

Kahve falında lağım kuyusuna düşmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kuyuya düşmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sulu kuyuya düşmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derin bir kuyuya düşmek elini attığı her işi yerine getireceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir