AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulu kuyuya düşmek

Kahve falında sulu kuyuya düşmek

Kahve falında sulu kuyuya düşmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, işlerini büyüteceğine, çok kötü günler geçirileceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına, merdiven atlayacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına delalettir.

Kahve falında sulu kuyuya düşmek gördüyseniz:

  • Gönül ilişkilerinizde düşüncelerinizi gerçekleştirmek için ruhsal teşviklere ihtiyacınız var.

Kahve falında sulu kuyuya düşmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sulu kuyu görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sulu çamura düşmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına yorulur.

Kahve falında derin kuyuya düşmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında dipsiz kuyuya düşmek kafasının karışacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında çamurlu kuyuya düşmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine alamet eder.

Kahve falında derin bir kuyuya düşmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine delalettir.

Kahve falında siyah kuyuya düşmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir