AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör kuyuya düşmek

Kahve falında kör kuyuya düşmek

Kahve falında kör kuyuya düşmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, kendisiyle övüneceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kör kuyuya düşmek gördüyseniz:

  • Yardıma ihtiyacı olan bir kişiye yardım etmeniz durumunda farklı kazançlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında kör kuyuya düşmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kör kuyu görmek elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Kahve falında çamurlu kuyuya düşmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında kireç kuyusuna düşmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine inanılır.

Kahve falında su dolu kuyuya düşmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, zorlukların bir anda biteceğine işaret eder.

Kahve falında kuyunun içine düşmek falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına delalettir.

Kahve falında tuvalet kuyusuna düşmek zengin için yoksulluğa, ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında siyah kuyuya düşmek insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir