AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamura batmış birini görmek

Kahve falında çamura batmış birini görmek

Kahve falında çamura batmış birini görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, bolluğun sürekli olacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.

Kahve falında çamura batmış birini gördüyseniz:

  • Çabuk davranabilirseniz durumu kurtarabilirsiniz.

Kahve falında çamura batmış birini görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine alamet eder.

Kahve falında çamura batan araba görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine inanılır.

Kahve falında arabanın çamura battığını görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına delalet eder.

Kahve falında birini çamura batmış görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına delalet eder.

Kahve falında ayaklarının çamura battığını görmek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına işaret eder.

Kahve falında çamura batmadan yürümek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına delalet eder.

Kahve falında çamura batan birini kurtarmak güzel bir ilişkiye başlanacağına, şansının açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamura battığını görmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir