AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağının çamura battığını görmek

Kahve falında ayağının çamura battığını görmek

Kahve falında ayağının çamura battığını görmek yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, üstün başarılar alacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağının çamura battığını gördüyseniz:

  • Ani tepkileri olan kişilerden uzak durun.

Kahve falında ayağının çamura battığını görmek öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet eder.

Kahve falında ayaklarının çamura battığını görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birini çamura batmış görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamura batmış adam görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine inanılır.

Kahve falında çamura batan araba görmek her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının çamura battığını görmek büyük kayıplara uğrayacağına, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın çamura battığını görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında birinin çamura battığını görmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir