AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarının çamura battığını görmek

Kahve falında ayaklarının çamura battığını görmek

Kahve falında ayaklarının çamura battığını görmek eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, doğru karar veremeyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklarının çamura battığını gördüyseniz:

  • Panik size yanlış adımlar attırabileceği gibi küçük kazalarada neden olabilir.

Kahve falında ayağının çamura battığını görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına inanılır.

Kahve falında ayaklarının çamura battığını görmek konforundan da ödün vereceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çamur battığını görmek hayırlı bazı adımlar atacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında çamura batmış araba görmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında çamura batmadan yürümek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının çamura battığını görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, insanlarla arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında birinin çamura battığını görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına rivayet eder.

Kahve falında birini çamura batmış görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir