AnaSayfa / Genel / Kahve falında camların üzerinde yürümek

Kahve falında camların üzerinde yürümek

Kahve falında camların üzerinde yürümek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, sağlık ve şifa bulacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, nahoş sözler işiteceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında camların üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • İnsani ilişkiler sizde sebepsiz sıkıntı ya da üzüntülere sebep olabilirler.

Kahve falında cam kırıklarında yürümek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam kırıklarının üstünde yürümek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında cam kırıkları üzerinde yürümek daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camların üzerinde yürümek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camda yürümek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında kırık camlar üstünde yürümek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında cam kırıkları üstünde yürümek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında cam üzerinde yürümek huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir