AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırıkları üstünde yürümek

Kahve falında cam kırıkları üstünde yürümek

Kahve falında cam kırıkları üstünde yürümek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, sorunların çözüm bulacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aksiliklerin aşılacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında cam kırıkları üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarınızın, sunduklarınızın veya tekliflerinizin öneminin farkında olmaması sizi üzebilir.

Kahve falında cam kırıkları üstünde yürümek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık camlar üstünde yürümek çok iyi kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında cam kırıklarının üstünde yürümek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında cam kırıklarında yürümek yeni işlere girileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında kırık cam üzerinde yürümek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında cam kırıkları üzerinde yürümek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camların üstünde yürümek sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından cam kırıkları çıkarmak amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir