AnaSayfa / Genel / Kahve falında camda yürümek

Kahve falında camda yürümek

Kahve falında camda yürümek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, hedeflerine kavuşacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, geçiminin zorlaşacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine inanılır.

Kahve falında camda yürümek gördüyseniz:

  • Tekrar bir araya gelmenizi sağlayacak bir organizasyon söz konusu olabilir.

Kahve falında cam kırıklarında yürümek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında camların üzerinde yürümek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına delalet eder.

Kahve falında cam kırıkları üzerinde yürümek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına yorulur.

Kahve falında cam kırıklarının üstünde yürümek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, kuş gibi hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kırık camlar üstünde yürümek dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camların üstünde yürümek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık cam üzerinde yürümek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam üzerinde yürümek eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir