AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırıklarında yürümek

Kahve falında cam kırıklarında yürümek

Kahve falında cam kırıklarında yürümek birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında cam kırıklarında yürümek gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri, ortaklıklar ya da ilişkiler ilginizi çekmiyorsa kendinizi tersi yönde harekete zorlamamalısınız.

Kahve falında cam kırıkları üzerinde yürümek moral olarak çok iyi hissedeceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına yorulur.

Kahve falında kırık cam üzerinde yürümek stresli bir ortama gireceğine, fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam kırıkları üstünde yürümek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına delalet eder.

Kahve falında cam kırıklarının üstünde yürümek hayırlı haberlere, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine tabir olunur.

Kahve falında cam kırıklarında yürümek kafasının karışacağına, az maliyetle ticarete atılacağına delalettir.

Kahve falında kırık camlar üstünde yürümek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında cam kırığı sesi duymak eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında cam kırıklarını toplamak fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, insanlara küsüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir