AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırıkları üzerinde yürümek

Kahve falında cam kırıkları üzerinde yürümek

Kahve falında cam kırıkları üzerinde yürümek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında cam kırıkları üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Canlı görünmeye çalışın.

Kahve falında cam kırıklarının üstünde yürümek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam kırıklarında yürümek büyük aksilikler yaşayacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında cam kırıkları üstünde yürümek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık camlar üstünde yürümek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık cam üzerinde yürümek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında cam kırıkları üzerinde yürümek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık cam toplamak çocuk sahibi olunacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık araba camı görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir