AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam üzerinde yürümek

Kahve falında cam üzerinde yürümek

Kahve falında cam üzerinde yürümek malının ve parasının da artacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında cam üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Yüksek yaratıcılığınızı kullanarak özel yaşamınızı veya ailenizi ilgilendiren konularda gelişme gösterebilirsiniz.

Kahve falında cam kırıklarında yürümek kazancının da garanti ve sabit olacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında camda yürümek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına inanılır.

Kahve falında kırık camlar üstünde yürümek çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına yorulur.

Kahve falında kırık cam üzerinde yürümek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camların üzerinde yürümek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camların üstünde yürümek küs arkadaşların barışacağına, gelir kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında cam kırıkları üzerinde yürümek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında cam üzerinde yürümek ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, bilgi ile donanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir