AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık camlar üstünde yürümek

Kahve falında kırık camlar üstünde yürümek

Kahve falında kırık camlar üstünde yürümek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, mutsuz ve hasta olacağına, duygularının karşılığını alamayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine işarettir.

Kahve falında kırık camlar üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Mesleki açıdan gelişmeniz, daha fazla saygınlık kazanmanız olasıdır.

Kahve falında cam kırıkları üstünde yürümek bazı kayıplar olabileceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına delalettir.

Kahve falında kırık camlar üstünde yürümek sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam kırıklarının üstünde yürümek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kırıkları üzerinde yürümek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam kırıklarında yürümek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, tatsız haberlerin alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık cam üzerinde yürümek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camların üstünde yürümek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam kırığı yutmak aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir