AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık cam üzerinde yürümek

Kahve falında kırık cam üzerinde yürümek

Kahve falında kırık cam üzerinde yürümek yönetici koltuğuna yükseleceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında kırık cam üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Evinizde veya çevrenizde düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kahve falında cam kırıkları üstünde yürümek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam kırıkları üzerinde yürümek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık cam üzerinde yürümek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına işaret eder.

Kahve falında kırık camlar üstünde yürümek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kırıklarında yürümek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına yorulur.

Kahve falında cam kırıklarının üstünde yürümek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına işaret eder.

Kahve falında cam kırıklarını süpürmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam kırıklarını yutmak kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir