AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın mermi görmek

Kahve falında altın mermi görmek

Kahve falında altın mermi görmek uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, zorlukların son bulacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında altın mermi gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında altın mermi görmek birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mermilerden kaçmak atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine tabir olunur.

Kahve falında mermiyi eline almak başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında kurşun mermi görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında silahla mermi görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine işarettir.

Kahve falında silah mermi görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eline mermi almak eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine delalet eder.

Kahve falında havan mermisi görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir