AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah mermi görmek

Kahve falında silah mermi görmek

Kahve falında silah mermi görmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, yolunun açık olacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silah mermi gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle tartışmalı ortamlara girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında silah mermi görmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına alamet eder.

Kahve falında mermisiz silah görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, hayallerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silah ve mermi görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına yorulur.

Kahve falında silaha mermi koymak sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına yorulur.

Kahve falında silahla mermi görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahtan mermi çıkarmak kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında silah mermisi görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silaha mermi doldurmak yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir