AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşun mermi görmek

Kahve falında kurşun mermi görmek

Kahve falında kurşun mermi görmek gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına işaret eder.

Kahve falında kurşun mermi gördüyseniz:

  • Dışarıdan bazı kişilerin önerileri stresi azaltabilir.

Kahve falında kurşun mermi görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına yorulur.

Kahve falında kurşun mermisi görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, yüksek tahsil yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş mermi görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, ümitsizliğe tabir olunur.

Kahve falında havan mermisi görmek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında vücuttan mermi çıkarmak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına delalet eder.

Kahve falında boş mermi görmek günü birlik tatillere çıkacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına tabir olunur.

Kahve falında mermi yarası görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine delalettir.

Kahve falında mermi yutmak bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir