AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla mermi görmek

Kahve falında silahla mermi görmek

Kahve falında silahla mermi görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında silahla mermi gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşanan olumsuzlukları bir tarafa bırakıp, geleceğe odaklanmalı, ilerlemenizin önünde duran engelleri ortadan kaldırmalı ya da sizi yavaşlatmaya çalışan kişilere karşı durmalısınız.

Kahve falında silahla mermi atmak hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, hidayete erip huzuru bulacağına yorulur.

Kahve falında silah mermi görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında mermi ve silah görmek falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silah ve mermi görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına yorulur.

Kahve falında silahtan mermi çıkarmak aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına işaret eder.

Kahve falında silahla mermi görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında silaha mermi koymak sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine inanılır.

Kahve falında mermili silah görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir