AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermilerden kaçmak

Kahve falında mermilerden kaçmak

Kahve falında mermilerden kaçmak büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mermilerden kaçmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiye zaman ayırmanız ilişkinizi güçlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında mermiden kaçmak kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine delalettir.

Kahve falında mermilerden kaçmak yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında mermi çıkarmak o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında top mermisi görmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mermi görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında silahla mermi görmek darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek mermi görmek sorunlarının yakında biteceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına alamet eder.

Kahve falında büyük mermi görmek fal sahibinin fakirleşeceğine, yeni bir haneye sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir