AnaSayfa / Genel / Kahve falında havan mermisi görmek

Kahve falında havan mermisi görmek

Kahve falında havan mermisi görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, dualarının kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havan mermisi gördüyseniz:

  • Maddi konularda sıkıntı yaşanıyorsa toz duman yatışmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında havan mermisi görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında gündüz havanın karardığını görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havanın bulutlu olduğunu görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havanın sıcak olduğunu görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında havanın sisli olduğunu görmek canının derdine düşeceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine işaret eder.

Kahve falında sarımsak havanı görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine tabir olunur.

Kahve falında havanın kapalı olduğunu görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında havanın karanlık olduğunu görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir