AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiye saklanmak

Kahve falında camiye saklanmak

Kahve falında camiye saklanmak zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, karşısına iyi insanların çıkacağına delalet eder.

Kahve falında camiye saklanmak gördüyseniz:

  • Daha düşük bir profil çizmeli, düşüncelerinizi ne istediğinizden emin olana kadar kendinize saklamalısınız.

Kahve falında camiye saklanmak maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında polisten saklandığını görmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin saklandığını görmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalette saklanmak mutlu olunacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında savaştan saklanmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, güven kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının evinde saklanmak çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yer altına saklanmak huzurunun bozulacağına, kederleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ormanda saklanmak sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir