AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisten saklandığını görmek

Kahve falında polisten saklandığını görmek

Kahve falında polisten saklandığını görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, gelişeceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polisten saklandığını gördüyseniz:

  • Başlangıçta başaramazsanız tekrar tekrar denemelisiniz.

Kahve falında polisten saklanmak çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polislerden saklanmak gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polisten saklandığını görmek Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine işarettir.

Kahve falında arabaya saklanmak sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına delalet eder.

Kahve falında saklanmak kaçmak kendisini aşan işlere kalkışacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında çukurda saklanmak çok büyük mutluluklar duyacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında balkonda saklanmak masrafların altında kalacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kapının arkasına saklanmak şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir