AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer altına saklanmak

Kahve falında yer altına saklanmak

Kahve falında yer altına saklanmak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında yer altına saklanmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızdaki bir değişiklik size artılar getirebilir.

Kahve falında yer altına saklanmak kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yere saklanmak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında divan altına saklanmak kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında merdiven altına saklanmak insanlara ilim irfan aşılayacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına işaret eder.

Kahve falında masa altına saklanmak eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine yorulur.

Kahve falında masanın altına saklanmak yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatak altına saklanmak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına işarettir.

Kahve falında toprağın altına saklanmak ondan faydalanacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir