AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının evinde saklanmak

Kahve falında başkasının evinde saklanmak

Kahve falında başkasının evinde saklanmak bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, verilen emeğin boşa gideceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde saklanmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda tüm hızınızla ileri atılmak, bazı işlere soyunmak ya da kendinizi göstermek niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında başkasının evinde saklanmak mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında yatağa saklanmak bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saklanmak kaçmak hakkın lütuflarına sahip olunacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına yorulur.

Kahve falında kaplandan saklanmak bunalıma gireceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaçarak saklanmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine yorulur.

Kahve falında elbise dolabına saklanmak tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine delalet eder.

Kahve falında yorganin altina saklanmak çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, kalabalık günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında mezarda saklanmak endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir