AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaştan saklanmak

Kahve falında savaştan saklanmak

Kahve falında savaştan saklanmak mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, hem moral hem de çareler bulacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaştan saklanmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında savaşta saklanmak hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında savaştan saklanmak yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasından saklanmak işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, başına türlü belalar geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini saklanmak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, işe gösterilen ilginin artacağına işaret eder.

Kahve falında düşmandan kaçmak saklanmak hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birinden kaçmak saklanmak huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalete saklandığını görmek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdiven altına saklanmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir