AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin saklandığını görmek

Kahve falında sevgilinin saklandığını görmek

Kahve falında sevgilinin saklandığını görmek fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin saklandığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda hayatınızı zorlaştırabilecek kararlar alma veya girişimlerde bulunma aşamasında olabilirsiniz.

Kahve falında sevgiliyle saklanmak çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin saklandığını görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliden saklanmak şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliden saklanmak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına tabir olunur.

Kahve falında camiye saklanmak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denize saklanmak vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında samanlıkta saklanmak uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanlardan saklanmak kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir