AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormanda saklanmak

Kahve falında ormanda saklanmak

Kahve falında ormanda saklanmak yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ormanda saklanmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi maddi açıdan da ele almanız gerekebilir.

Kahve falında ormanda saklanmak kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında balkonda saklanmak çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına işarettir.

Kahve falında savaştan saklanmak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaçıp saklandığını görmek gücünün, kudretinin yerine geleceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında adamdan saklanmak rahatlık içinde yaşayacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çukurda saklanmak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balkona saklanmak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında odada saklanmak haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, kişinin yaşamının değişeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir