AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette saklanmak

Kahve falında tuvalette saklanmak

Kahve falında tuvalette saklanmak yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, kötü karakterli bir kadına, işlerinin büyüyeceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalette saklanmak gördüyseniz:

  • Belli tepkiler vermeden önce, diğerlerinin harekete geçmesini beklemenizde fayda var.

Kahve falında tuvalette saklanmak kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalete saklanmak bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalete saklandığını görmek kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına alamet eder.

Kahve falında korkup kaçmak saklanmak insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında attan saklanmak atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında babadan saklanmak yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine işarettir.

Kahve falında mağaraya saklanmak çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine yorulur.

Kahve falında arkadaştan saklanmak sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir