AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiye çiş yapmak

Kahve falında camiye çiş yapmak

Kahve falında camiye çiş yapmak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, aradaki buzların eritileceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında camiye çiş yapmak gördüyseniz:

  • Belli bir konunun üzerine gitmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında camiye çiş yapmak ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, böylelikle yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camiye çişini yapmak böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdivende çiş yapmak inancının zayıflayacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz tuvalete çiş yapmak yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kaka ve çiş yapmak böylece hayatının da düzene gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine işaret eder.

Kahve falında dışarı çiş yapmak hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında evin ortasına çiş yapmak sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçeye çiş yapmak eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir