AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivende çiş yapmak

Kahve falında merdivende çiş yapmak

Kahve falında merdivende çiş yapmak eşlerinin kapanacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, deşarj olacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, yükseldikçe yükseleceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında merdivende çiş yapmak gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizin veya işlerinizin istendiği şekilde ilerleyebilmesi için gerekli değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Kahve falında merdivende çiş yapmak sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdivene çiş yapmak yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz tuvalete çiş yapmak büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi üstüne çiş yapmak hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işe gösterilen ilginin artacağına alamet eder.

Kahve falında küvete çiş yapmak yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında seccadeye çiş yapmak gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına yorulur.

Kahve falında arabaya çiş yapmak mutlu olmanın yollarını bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına işaret eder.

Kahve falında çişini odaya yapmak elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir