AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz tuvalete çiş yapmak

Kahve falında temiz tuvalete çiş yapmak

Kahve falında temiz tuvalete çiş yapmak mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz tuvalete çiş yapmak gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizi, müşterilerinizi ya da farklı başlıklardaki maddi konuları ilgilendiren haberler ortaya çıkabilir.

Kahve falında temiz tuvalete çiş yapmak sıkıntılı bir döneme girileceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalete çiş yapmak bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalete küçük çiş yapmak zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalete çişini yapmak çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çişini tuvalete yapmak yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında tuvalet temizliği yapmak ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, huzurlu bir insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalette çişini yaptığını görmek elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında tuvalete çiş yaptığını görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir