AnaSayfa / Genel / Kahve falında dışarı çiş yapmak

Kahve falında dışarı çiş yapmak

Kahve falında dışarı çiş yapmak mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dışarı çiş yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neler elde ettiğinizin veya neler başardığınızın farkında olmasalar da, aslında çok fazla şey elde ettiniz.

Kahve falında dışarı çiş yapmak dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında dışarıya çiş yapmak aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dışarı kaka yapmak kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya rivayet eder.

Kahve falında dışarıda kahvaltı yapmak hastalığının düzeleceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dışarıda banyo yapmak uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dışarıya tuvaletini yapmak dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dışarıya büyük abdestini yapmak yolunda devam edeceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında tuvaletini dışarı yapmak duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, kötü günlerinden kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir