AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka ve çiş yapmak

Kahve falında kaka ve çiş yapmak

Kahve falında kaka ve çiş yapmak ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında kaka ve çiş yapmak gördüyseniz:

  • Gerçekleri anlatarak veya doğruları dile getirerek sizin için önemli kişileri etkileme şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında kaka çiş yapmak hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine delalettir.

Kahve falında kaka ve çiş yapmak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında çiş kaka yapmak canının derdine düşeceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiş ve kaka yapmak atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiş kaka görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında kaka çiş görmek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiş ve kaka görmek sorunlu bir döneme girileceğine, tersliklerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaka ve çiş görmek güçten düşeceğine, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir