AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiye çişini yapmak

Kahve falında camiye çişini yapmak

Kahve falında camiye çişini yapmak endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında camiye çişini yapmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında camiye çiş yapmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camiye çişini yapmak art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, huzursuzlukların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında helada çiş yapmak elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında sarı çiş yapmak karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kan çiş yapmak evlerine dünürcü geleceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında mezara çiş yapmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halının üstüne çiş yapmak tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında etrafa çiş yapmak kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir