AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin üstüne çıkmak

Kahve falında caminin üstüne çıkmak

Kahve falında caminin üstüne çıkmak çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında caminin üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Başarılarınızı kutladığınız ortamlar aşk hayatınıza da olumlu etki yapabilir.

Kahve falında caminin üstüne çıkmak manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında mezarın üstüne çıkmak hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Kahve falında kadının üstüne çıkmak kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, ün ve itibar sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında kayanın üstüne çıkmak hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine delalet eder.

Kahve falında üstüne çıkmak elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında dağın üstüne çıkmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvar üstüne çıkmak ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ev üstüne çıkmak buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir