AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın üstüne çıkmak

Kahve falında mezarın üstüne çıkmak

Kahve falında mezarın üstüne çıkmak seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında mezarın üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla zevk almak istiyorsunuz.

Kahve falında mezarın üstüne çıkmak sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, her gün daha fazla dolacağına inanılır.

Kahve falında binanın en üstüne çıkmak azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine delalet eder.

Kahve falında dolap üstüne çıkmak ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağın üstüne çıkmak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine delalet eder.

Kahve falında masanın üstüne çıkmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına işarettir.

Kahve falında dolabın üstüne çıkmak işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bina üstüne çıkmak kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında yüksek binanın üstüne çıkmak şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir