AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev üstüne çıkmak

Kahve falında ev üstüne çıkmak

Kahve falında ev üstüne çıkmak şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, işsizin iş bulacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında ev üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla net konuşma, bilgileri hiçbir sansür olmaksızın aktarma eğilimimiz, fikir ayrılıkları, inanç farklılıkları ya da ideolojilerle ilgili tartışmaların içerisine girme olasılığımız artabilir.

Kahve falında ev üstüne çıkmak hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bina üstüne çıkmak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine işarettir.

Kahve falında çatı üstüne çıkmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadının üstüne çıkmak kazançlı bir ortaklık kurulacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına delalettir.

Kahve falında apartmanın üstüne çıkmak uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında binanın en üstüne çıkmak sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvarın üstüne çıkmak sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında bulutun üstüne çıkmak keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir