AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar üstüne çıkmak

Kahve falında duvar üstüne çıkmak

Kahve falında duvar üstüne çıkmak kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında duvar üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikir veya planlarınızdaki yanlışlara işaret edebilir veya size yeni seçenek oluşturabilecek planlar sunabilirler.

Kahve falında duvarın üstüne çıkmak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında duvar üstüne çıkmak karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında duvarın üstüne oturmak problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında caminin üstüne çıkmak malında zulüm meydana gelmesine, sakin giden yaşamının sarsılacağına yorulur.

Kahve falında dağın üstüne çıkmak kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, takdir edilen kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sandalye üstüne çıkmak eş ve evlat sahibi olacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun üstüne çıkmak uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında çatının üstüne çıkmak başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir