AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının üstüne çıkmak

Kahve falında kadının üstüne çıkmak

Kahve falında kadının üstüne çıkmak kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadının üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Anlaşmaların, belli düzenlemelerin veya maddi konuların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında kadının üstüne çıkmak değer göreceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına inanılır.

Kahve falında dolap üstüne çıkmak istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, sorunlarının azalacağına tabir olunur.

Kahve falında sandalyenin üstüne çıkmak verilen bir sözün yerine getirileceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine işarettir.

Kahve falında caminin üstüne çıkmak kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, kişinin muradına ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çatının üstüne çıkmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında bulutun üstüne çıkmak istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bina üstüne çıkmak elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağın üstüne çıkmak bir akrabadan hata görüleceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir