AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağın üstüne çıkmak

Kahve falında dağın üstüne çıkmak

Kahve falında dağın üstüne çıkmak tatsız durumların yaşanacağına, ayrılanların kavuşacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında dağın üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Kararsız olmanız aleyhinize durumlara yol açabilir.

Kahve falında dağın üstüne çıkmak geçirilen zor günlerin unutulacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına delalet eder.

Kahve falında ev üstüne çıkmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işarettir.

Kahve falında üstüne çıkmak insanların hayır dualarının alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek binanın üstüne çıkmak olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında bina üstüne çıkmak huzurlu hissedileceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında caminin üstüne çıkmak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında trenin üstüne çıkmak sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, fal sahibinin kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında dünyanın üstüne çıkmak kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir