AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayanın üstüne çıkmak

Kahve falında kayanın üstüne çıkmak

Kahve falında kayanın üstüne çıkmak problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kayanın üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler farklı fırsatları önünüze çıkarabilir.

Kahve falında kayanın üstüne çıkmak pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına inanılır.

Kahve falında kayanın üstüne oturmak sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayanın üzerine çıkmak bereketin ve verimin çoğalacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayanın tepesine çıkmak işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kayanın üstünde yürümek geçim derdi yaşayacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayan araba görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, gözyaşının kuruyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında paten kayan birini görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına işaret etmektedir.

Kahve falında buzda kayan görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir