AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne çıkmak

Kahve falında üstüne çıkmak

Kahve falında üstüne çıkmak özgüveninin bitme noktasına geleceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, onları gücendireceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, refaha erişileceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine işarettir.

Kahve falında üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar iyi niyetli olsanız da istediğiniz gibi gitmeyen, istediğiniz gibi davranmayan veya istediğiniz şekilde oluşmayan koşullar veya kişiler nedeniyle bazı aksilikler oluşabilir.

Kahve falında sandalye üstüne çıkmak hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine işarettir.

Kahve falında dolabın üstüne çıkmak hile ile mal elde etmeye, zorlukların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında caminin üstüne çıkmak yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında bulutların üstüne çıkmak dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulutun üstüne çıkmak zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına inanılır.

Kahve falında dolap üstüne çıkmak anne babanın üzüntü duyacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın üstüne çıkmak kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına yorulur.

Kahve falında dünyanın üstüne çıkmak arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir